HALUATKO SINÄKIN PÄÄTTÄÄ ITSE OMAN JUMPPATUNTISI AJAN JA PAIKAN?

Täytyy tässä olosuhteiden pakosta kertoa välillä liikuntaan liittyvää asiaa. Jatkan sisällönjakopalveluihin liittyvästä asiasta myöhemmin. Syyn tähän äkilliseen liikuntainnostukseeni ja sen jakamisen riemusta löydät myöhemmin tekstistäni.

Itselleni tuli nyt yllättäen hiihtokielto ja rajoitus tai oikeastaan este olla käyttämättä jalkoja liikkumiseen. Innostuin viime sunnuntaina vähän liikaa hiihtämisestä näin kauden alussa ja vedin melko pitkän lenkin…. En ollut laittanut urheilusukkia jalkaani vaan ihan tavalliset tennissukat ja se kostautui. Takaisin kotiin päästyäni löysin nilkoistani isot rakot. Kaikkea sitä pitää tälläkin iällä oppia.

jooga2.jpg

Tässä nyt on sitten pari päivää vietetty villasukkaelämä ja yritetty kaikkia luonnon keinoja käyttää nilkkojen parantamisen. Toivon vaan, että rakot eivät tulehtuisi, sillä ensi viikolla pitäisi pystyä käyttämään jalkoja ihan kunnolla. Kenkiä ei voisi edes kuvitellakaan laittavansa jalkoihin, mutta ei haittaa. Isännän kesäsandaalit ovat tehokkaassa hyötykäytössä, kun laittaa jalkaa parit villasukat 😉

 

Lähdin siis etsimään muita keinoja harrastaa liikuntaa. Olen monta kertaa lukenut joogan nettisovelluksista. Nyt sitten tarjoutui oiva maksuton tilaisuus kokeilla sitä. Sain siis Buzzador-kampanjan, jolla saa kokeilla maksutta Yoogaia-palvelua #yoogaiabuzzaus. Saman kampanjan yhteydessä sain mahdollisuuden tarjota kokeilujaksoa myös teille rakkaat lukijat.

Yoogaia

 Yoogaia on täysin Suomessa kehitetty liikunnallinen nettipalvelu. Sen valikoimassa on mm. jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja sekä myös kaikille niin tärkeää selkäjumppaa sekä livelähetyksinä että nauhoitteina. Pidän tästä etenkin sen takia, että se on suomalainen ja osa videoista on myös suomenkielisiä. Vaikka ymmärtää englantia niin harjoitukseen pystyy ihan eri tavalla ainakin näin aloittelijana keskittymään, kun puhe on suomenkielellä. Jos menet suoraan lähetykseen mukaan niin voit valita, laitatko oman kamerasi päälle vai et. Harjoituksia löytyy tosi paljon erilaisia – varmasti jokaiselle jotain.

Tässä ohje kirjautumiseen: Mene sivulle fi.yoogaia.com. Ylhäällä oikealla on kohta ”kirjaudu” Keskellä on kohta ”luo uusi tunnus”. Voit mennä palveluun joko Facebook-tunnuksilla tai täyttämällä tietoihin etu- ja sukunimesi sekä sähköposti-osoitteesi ja itse keksimäsi salasanan. Napsauta ”rekisteröidy” Seuraavaksi aukeavalle sivulle voit napsauttaa kampanjakoodin ” BUZZ2016”. Tämän jälkeen voit kokeilla Yoogaiaa ilmaiseksi 14 pv ajan. Tämä ystäväkoodi pitää aktivoida viimeistään 1.2.2016.

 

jooga1

Joogaan on olemassa useita muitakin sovelluksia sekä tietokoneelle että mobiiliin. Youtubessakin on paljon joogavideoita. Joillakin on kuulemma ollut ongelmia oman selaimensa kanssa, mutta jos sellaista ilmenee niin kokeile ihmeessä toista selainta. Usein selaimen vaihto auttaa. Mobiililla on olemassa myös pelkkiä asentosarja-ohjeita, joissa osassa on jopa taustamusiikki mukana. On kuitenkin mielestäni hyvä olla kokemusta ohjatusta joogasta ennen kuin tällaista mobiilisovellusta harkitsee käyttöön.

 

Joogaaminen lemmikkieläimen kanssa on kuulemma entistä suositumpaa!!! Ohjaajat jumppavat joskus yhdessä lemmikkieläintensä kanssa. On olemassa myös lapsi/vanhempijoogaa, jossa jumpataan yhdessä lapsen kanssa.

jooga3

Olen vielä itse tosi surkea venyttelemään. Tytär on saanut minut muutaman kerran mukaan, mutta siihen se sitten meinaa jäädä. Tämä Yoogaia-palvelu luo tähän oivat mahdollisuudet. Ota siis kampanjakoodi käyttöön ja uskaltaudu mukaan! Kynnys kokeilla on todella helppo! Jos olet kokeillut jotain muuta sovellusta niin kerro meille muille kokemuksiasi!!!!

Jumppaaminen käy myös maton päällä, jos et omista jumppamattoa. Nyt ei ole enää estettä matkan pituus tai liikuntatunnin ajallinen sopimattomuus. Siellä on myös lyhyitä 15 minuutin ohjelmia, joten ajan puutetta ei kyllä voi syyttää omaa liikkumattomuuttansa. Onko oikeastaan mitään syytä, miksi et nyt kokeilisi tätä palvelua?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s