ON AIKA MUUTTUA

Haluan blogissani tuoda myös esille henkilöitä, jotka ovat omalta osaltaan inspiroineet  minua, tuoneet minulle uusia ajatuksia sekä joiden vinkkien ja jakamien postausten avulla olen kehittänyt omaa sosiaalisen median käyttööni sekä tietojani ja taitojani toimia täällä.

JOHANNA HURMERINTA

Ensimmäisenä haluan esitellä teille Johanna Hurmerinnan. Hän on todellinen moniosaaja, jonka blogeja ja Twitter-tiliä @JonnaHurmerinta suosittelen seuraamaan. Johannan kirjoittama kirja ”On aika muuttua” voi tuoda myös paljon uusia näkökulmia monella tapaa.

Mitä nykyinen työsi on antanut sinulle? Miten tämä on muuttanut elämääsi?

Nykyinen työni sisältää johtajien ja työntekijöiden valmennusta sekä bloggaamista. Kirjoitin juuri myös tietokirjan. Työni antaa minulle erittäin paljon. Saan tehdä juuri sitä mistä olen haaveillut, saan auttaa ihmisiä ja opin uusia asioita joka päivä. Sosiaalinen liiketoiminta ja sosiaalinen media kehittyvät jatkuvasti ja opiskelen näitä omatoimisesti suurella mielenkiinnolla. Elämäni on muuttunut paljon. Yksityisyrittäjän arki on jotain aivan muuta kuin toimistotyö. Molemmissa on hyvät puolensa, mutta yksityisyrittäjän työ antaa asiantuntijalle enemmän. Olen lähellä ihmisiä niin verkossa kuin sen ulkopuolella.

Johanna

Johanna Hurmerinta (Valokuva: Helsingin seudun kauppakamari)

Onko jotain, jonka tekemisestä olet unelmoinut pitkään?

Haaveilin vuosikymmeniä kirjojen kirjoittamisesta. Joskus puuttui aika, joskus idea, joskus rohkeus. Näitä kaikkia tarvitaan laadukkaan ja innostavan kirjan kirjoittamiseen. Olen onnekas – olen juuri julkaissut ensimmäisen kirjani On aika muuttua, joka on otettu hyvin vastaan. Kustantaja Helsingin seudun kauppakamari mahdollisti haaveeni toteutuksen. Haaveiden toteutuksessa on jotain suurta. Se tunne, kun pääset maaliin, on aivan uskomattoman hieno. Toivon, että jokainen saisi mahdollisuuden toteuttaa vähintään yhden suuren haaveensa. Kannustan olemaan rohkea. Vain kokeilemalla voi onnistua.

kirja

Milloin aloitti blogin pitämisen? Mitä vinkkejä haluaisit antaa blogin lukijoille?

Aloitin nytjahuomenna   -asiantuntijablogini kaksi vuotta sitten. Pari kuukautta ennen sitä aloitin matkablogini  johannahurmerinta.com. Nyt kirjoitan myös englanninkielistä matkablogia ja suomenkielistä taideblogia.

Vinkkini ihmisille on tutustua bloggaukseen. Jokaisella on aihe tai teema, josta osaa kirjoittaa. Jokaisen asiantuntijan aiheille on kysyntää. Kannustan tässäkin rohkeuteen. Bloggaus antaa paljon niin kirjoittajalle kuin yleisölle. Olen saanut niin paljon kiitosta ja kannustusta bloggailuuni, että mietin miksi en aloittanut jo aiemmin. Älä siis odota enää, jos olet vähänkään kiinnostunut bloggauksesta. Mieti teemat, joista osaat ja haluat kirjoittaa. Kirjoita omalla äänellä ja tyylillä. Jokaiselle aiheelle on lukijoita. Bloggaamalla autat, annat ja saat. Jaa blogiasi sosiaalisen median kanaviin ja keskustele ihmisten kanssa näissä kanavissa.

Mikä on mottosi? Minkä vinkin antaisit blogini lukijoille ja kenties uusille seuraajillesi?

Mottoni on: Jos et heti onnistu, yritä uudelleen! Vinkkejä on monia. Suurin on: Ole rohkea ja usko itseesi, joka päivä!

Johanna Hurmerinta

Twitter: @JonnaHurmerinta

http://www.hurmerinta.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s